11-02-2021
Maresto запрошує на безкоштовний майстер-клас на тему "Доставка їжі: проблеми організації процесів на кухні та шляхи їх вирішення"!
Час проведення: 18.02.2021 12:00:00
Місце: тренінг-центр компанії Maresto (пр. В. Лобановського, 56)
Можна найняти більше кур'єрів, але який в цьому толк, якщо клієнтів нічим нагодувати? Ми хочемо детально розповісти і показати, як за допомогою інноваційного кухонного обладнання стати кращим рестораном, що оперативно здійснює доставку якісної їжі.
Зірка заходу - пароконвектомат Unox ChefTop і акцент на його можливості.
Поставлена задача: підвищити ефективність кухні і швидкість приготування страв без втрати якості.
Результат:
• Зниження кількості масла на 95%
• Економія до 28% енергії
• Економія до 30% робочого часу
• Економія до 30% простору
• Надзвичайно короткий термін окупності
А також: зберігання, відновлення і консервація продуктів в теплому "холодильнику" Evereo або ще кілька способів підвищити ефективність.
Огляд і демонстрація новинок від компанії Unox: пароконвектомат ChefTop, теплова шафа Evereo і насос Hot Vacuum.
Програма:
ChefTop:
Демонстрація процесу DRY MAXY
Процес варіння Stream MAXY
Процес Grill
Нічне приготування
Evereo:
Відновлення
Консервація
Зберігання
Hot Vacuum:
Вакуумація гарячих продуктів
Консервація
Дата: 18.02.2021
Час: 12:00
Місце: тренінг-центр компанії Maresto (пр. В. Лобановського, 56)
Тривалість: 3 години
Адреса: м. Київ, пр-т Лобановського, 56
Реєстрація проходить за допомогою посилання нижче:
shorturl.at/eDLR1
Кількість місць обмежена! Питання по телефону:
0503282058
Тетяна
Зірка заходу - пароконвектомат Unox ChefTop і акцент на його можливості.
Поставлена задача: підвищити ефективність кухні і швидкість приготування страв без втрати якості.
Результат:
• Зниження кількості масла на 95%
• Економія до 28% енергії
• Економія до 30% робочого часу
• Економія до 30% простору
• Надзвичайно короткий термін окупності
А також: зберігання, відновлення і консервація продуктів в теплому "холодильнику" Evereo або ще кілька способів підвищити ефективність.
Огляд і демонстрація новинок від компанії Unox: пароконвектомат ChefTop, теплова шафа Evereo і насос Hot Vacuum.
Програма:
ChefTop:
Демонстрація процесу DRY MAXY
Процес варіння Stream MAXY
Процес Grill
Нічне приготування
Evereo:
Відновлення
Консервація
Зберігання
Hot Vacuum:
Вакуумація гарячих продуктів
Консервація
Дата: 18.02.2021
Час: 12:00
Місце: тренінг-центр компанії Maresto (пр. В. Лобановського, 56)
Тривалість: 3 години
Адреса: м. Київ, пр-т Лобановського, 56
Реєстрація проходить за допомогою посилання нижче:
shorturl.at/eDLR1
Кількість місць обмежена! Питання по телефону:
0503282058
Тетяна
Спікери, які проводять майстер-клас:
Сергій Пастух
Бренд-Шеф кухар компанії Maresto