!
 

Типи обладнання

Каталог обладнання

Типи обладнання

11-02-2021

Maresto запрошує на безкоштовний майстер-клас на тему "Доставка їжі: проблеми організації процесів на кухні та шляхи їх вирішення"!

Можна найняти більше кур'єрів, але який в цьому толк, якщо клієнтів нічим нагодувати? Ми хочемо детально розповісти і показати, як за допомогою інноваційного кухонного обладнання стати кращим рестораном, що оперативно здійснює доставку якісної їжі. 
Зірка заходу - пароконвектомат Unox ChefTop і акцент на його можливості. 

Поставлена ​​задача: підвищити ефективність кухні і швидкість приготування страв без втрати якості. 

Результат: 
• Зниження кількості масла на 95% 
• Економія до 28% енергії 
• Економія до 30% робочого часу
• Економія до 30% простору 
• Надзвичайно короткий термін окупності 
А також: зберігання, відновлення і консервація продуктів в теплому "холодильнику" Evereo або ще кілька способів підвищити ефективність. 
Огляд і демонстрація новинок від компанії Unox: пароконвектомат ChefTop, теплова шафа Evereo і насос Hot Vacuum.

Програма: 
ChefTop:
Демонстрація процесу DRY MAXY 
Процес варіння Stream MAXY 
Процес Grill
Нічне приготування 
Evereo: 
Відновлення 
Консервація 
Зберігання 
Hot Vacuum:
Вакуумація гарячих продуктів
Консервація

Дата: 18.02.2021
Час: 12:00
Місце: тренінг-центр компанії Maresto (пр. В. Лобановського, 56)
Тривалість: 3 години 
Адреса: м. Київ, пр-т Лобановського, 56

Реєстрація проходить за допомогою посилання нижче:
shorturl.at/eDLR1

Кількість місць обмежена! Питання по телефону:
0503282058
Тетяна

Спікери, які проводять майстер-клас:

image

Сергій Пастух

Бренд-Шеф кухар компанії Maresto

Навіть найбільш продумана піч вимагає грамотної установки в потрібному місці на вашій кухні
І якщо ви тільки відкриваєте заклад, наше комплексне пропозицію для Вас

Дивіться також: