!
 

Типи обладнання

Каталог обладнання

Типи обладнання

Хлібопекарні та кондитерські

При виборі певних критеріїв ви зможете легко отримати необхідну вам комплексне рішення.

про комплексний підхід
Критерії пошуку
очистити всі
Наявність пекарні
Всі
image
image
image
image
image
image
image
image

Кафе-кондитерська на 45 посадочних місць

Усереднена планування, з можливістю переробки мучного, приготуванням холодних страв і пекарнею.

Основний напрямок - кондитерські вироби

Містить в собі технологічні приміщення, а саме: холодильний склад сировини, склад сухого сировини, заготівельних цех, борошняний цех, мийну і доготувальний цех.

Введіть E-mail
Спасибі, рішення відправлено на вашу пошту

Правильно обладнане приміщення кондитерської і пекарні допомагає удосконалити робочі процеси.

image

Для цього потрібно врахувати:

Від вибору формату закладу залежить підбір техніки. Для приготування свіжої випічки і хліба пекарні потребують теплове, холодильне, морозильне, електромеханічне і допоміжне обладнання. Великим плюсом буде наявність тістомісильника, розстоєчних шаф і різних печей для різного виду випічки. Якщо ви хочете радувати гостей пекарні ароматною кавою, варто задуматися про покупку промислової кавової машини. Кондитерські зможуть побалувати своїх гостей вишуканими десертами за допомогою спеціальних машин для просочування виробів сиропом, ліній для глазурування, котлів для плавлення шоколаду, планетарних міксерів та іншої інноваційної техніки.
Від кількості посадочних місць залежить те, скільки людина ви зможете обслужити при повному навантаженні вашої кухні. Так само, на кількість посадочних місць впливає загальна площа приміщення і меню.
Відповідне обладнання варто вибирати виходячи з площі кухні. При неправильно підібраному обладнанні і його розміщенні продуктивність кухні буде менше, ніж очікувалося.
Солодка і солона хрустка випічка, свіжий хліб, химерні десерти і ароматна кава змусять клієнтів приходити до вас знову і знову. Ми підберемо оптимальне обладнання для вашого закладу з урахуванням всіх його особливостей і ваших побажань.

Успішним ресторан робить не тільки гарний інтер'єр або талант шеф-кухаря.

Важливо і те, що знаходиться всередині - на кухні, а саме хороше обладнання.

Послухайте відгуки тих, хто вже переконався в цьому

Відгуки рестораторів

Нами задоволені. Нас рекомендують іншим

image
image

Дмитро Морозов

Директор

Мережа супермаркетів "Сільпо" висловлює подяку колективу компанії Maresto за своєчасність, оперативність і відповідальність при виконанні замовлень. Грамотна і чітка організація, злагодженість, гнучкість в роботі в Вашій команді дозволяє нашим підприємствам бути сучасними, високотехнологічними і успішними.

Сергій Педченко

Власник

Довгі роки співпрацюємо з компанією Maresto. За цей час ми постійно зверталися до вашим співробітникам за допомогою в підборі обладнання, за різними технологічними консультаціями. І завжди ми отримуємо, то що очікуємо. Для нас велика честь працювати з такими професіоналами, і ми сподіваємося на подальшу тісну співпрацю!

image
image
image

Юрій Загродський

співзасновник

Зробивши запит на оновлення поточного об'єкта отримали якісну пропозицію з урахуванням наших побажань. Дякуємо компанії Maresto за успішну співпрацю, а саме виконання робот з проектування кухні ресторану, комплексного оснащення і монтажу устаткування. Сподіваємося на подальшу роботу по доукомплектування разом з Maresto!

Дільшод Авазов

Шеф-кухар GoodWine

Допомогли сформулювати ідею в проект, проконсультували і пропрацювали всі деталі! Експлуатація поставленого обладнання відомих європейських виробників дозволила нам зробити висновок, що компанія Maresto надійний партнер на подальші наші придбання. Ми готові рекомендувати її всім, як професійну і талановиту команду.

image
image