!
 

Типи обладнання

Каталог обладнання

Типи обладнання

Торгово-розважальні комплекси

При виборі певних критеріїв ви зможете легко отримати необхідну вам комплексне рішення.

про комплексний підхід
Критерії пошуку
очистити всі
Формат
Всі
Наявність пекарні
Всі
image
image
image
image
image
image
image
image

Фуд-корт для торгово-розважальних центрів

Представляємо вашій увазі фудкорт. На ілюстрації продемонстрована усереднена планування, з можливістю приготування піци в печі, фаст-фуду (картопля фрі, гамбургери, хот-доги), птиці на грилі і інших страв.

Основний напрямок фудкорту - піца, гриль, фаст-фуд, десерти.

Містить в собі технологічні приміщення, а саме: холодильний склад сировини, склад сухого сировини, заготівельний цех, мийна, зона видачі. Кухня оснащена холодильним і морозильним обладнанням, піццерійного столами, піччю, контактними грилями, виробничими столами, жарочні поверхнями.

Ми використовуємо інноваційне обладнання від провідних світових постачальників: Moretti Forne, Cuppone, Forcold, Bartsher, EWT Inox і інших.

Введіть E-mail
Спасибі, рішення відправлено на вашу пошту

Правильно обладнана кухня фуд-корту або ресторану при ТРЦ допомагає вдосконалити робочі процеси.

image

Для цього потрібно врахувати:

Фуд-корт з великим вибором фаст-фуду на будь-який смак, кафе-морозиво, салат-бар або вишуканий ресторан - в сучасних ТРЦ є все! Для закладу громадського харчування при торгово-розважальних центрах вам знадобиться барне, холодильне, теплове, посудомийне і допоміжне обладнання, а також техніка для приготування фаст-фуду.
Від кількості посадочних місць залежить те, скільки людина ви зможете обслужити при повному навантаженні вашої кухні. Так само, на кількість посадочних місць впливає загальна площа приміщення і меню.
Відповідне обладнання варто вибирати виходячи з площі кухні. При неправильно підібраному обладнанні і його розміщенні продуктивність кухні буде менше, ніж очікувалося.
Меню багато в чому залежить від формату закладу. Кафе-бістро на фуд-корті або кав'ярня, салат-бар, суші або кондитерська - різні формати вимагають індивідуальних рішень. Ми підберемо оптимальне обладнання для вашого закладу з урахуванням всіх індивідуальних особливостей і ваших побажань.

Успішним ресторан робить не тільки гарний інтер'єр або талант шеф-кухаря.

Важливо і те, що знаходиться всередині - на кухні, а саме хороше обладнання.

Послухайте відгуки тих, хто вже переконався в цьому

Відгуки рестораторів

Нами задоволені. Нас рекомендують іншим

image
image

Дмитро Морозов

Директор

Мережа супермаркетів "Сільпо" висловлює подяку колективу компанії Maresto за своєчасність, оперативність і відповідальність при виконанні замовлень. Грамотна і чітка організація, злагодженість, гнучкість в роботі в Вашій команді дозволяє нашим підприємствам бути сучасними, високотехнологічними і успішними.

Сергій Педченко

Власник

Довгі роки співпрацюємо з компанією Maresto. За цей час ми постійно зверталися до вашим співробітникам за допомогою в підборі обладнання, за різними технологічними консультаціями. І завжди ми отримуємо, то що очікуємо. Для нас велика честь працювати з такими професіоналами, і ми сподіваємося на подальшу тісну співпрацю!

image
image
image

Юрій Загродський

співзасновник

Зробивши запит на оновлення поточного об'єкта отримали якісну пропозицію з урахуванням наших побажань. Дякуємо компанії Maresto за успішну співпрацю, а саме виконання робот з проектування кухні ресторану, комплексного оснащення і монтажу устаткування. Сподіваємося на подальшу роботу по доукомплектування разом з Maresto!

Дільшод Авазов

Шеф-кухар GoodWine

Допомогли сформулювати ідею в проект, проконсультували і пропрацювали всі деталі! Експлуатація поставленого обладнання відомих європейських виробників дозволила нам зробити висновок, що компанія Maresto надійний партнер на подальші наші придбання. Ми готові рекомендувати її всім, як професійну і талановиту команду.

image
image