!
 

Типи обладнання

Каталог обладнання

Типи обладнання

03-01-2020

Як вибрати слайсер для супермаркету?

Вибираючи слайсер для магазину, потрібно перш за все відповісти на два стратегічно важливих питання: 
1) для нарізки якого продукту він купується;
2) який час він буде працювати без перерви.

При цьому зовсім не варто відмовлятися від виробничих слайсерів, які нібито призначені виключно для великих підприємств. Адже і у великому супермаркеті наплив відвідувачів може бути таким, що слайсер буде працювати довгий час без упину. Якщо передбачається різати великий продукт і слайсер швидше за все буде працювати інтенсивно, то найкраще зупинити вибір на моделях виробничих слайсерів з примусовим охолодженням (зазвичай таку техніку беруть для виробничих цехів супермаркетів). 

Якщо ж ви плануєте поставити слайсер у торговий зал, то варто зупинитися на більш легких і невеликих за габаритами моделях. А якщо в планах - нарізка в'язких продуктів, наприклад, сирів, то тут просто необхідний слайсер з тефлоновим покриттям. 

Обрати ідеальний слайсер саме для вашого магазину можна на сайті за посиланням нижче:

https://maresto.ua/…/elektromekhanicheskoe_oborud…/slaysery/


Навіть найбільш продумана піч вимагає грамотної установки в потрібному місці на вашій кухні
І якщо ви тільки відкриваєте заклад, наше комплексне пропозицію для Вас

Дивіться також: