!
 

Типи обладнання

Каталог обладнання

Типи обладнання

10-07-2020

iVario Pro від Rational - новий клас продуктивності для професійної кухні

Зустрічайте кулінарну систему з контактним способом приготування, що вражає інтелектуальними функціями і споживає на 40 % менше енергії в порівнянні зі звичайними перекидними сковородами і котлами! Незважаючи на те, що потужності для підключення були зменшені в порівнянні з попереднім поколінням VarioCookingCenter, вона до 20 % потужніша в приготуванні, а завдяки опціональній можливості приготування під тиском на 35 % швидша.

«Продуктивність, гнучкість і легкість управління - ось те, що характеризує новий iVario Pro. З IVario Pro немає необхідності в постійному контролі або моніторингу. Наприклад, AutoLift автоматично піднімає їжу з рідини, в якій вона готувалася», - розповідає Богдан Венгер, директор з розвитку Rational в регіоні Євразія.

Переваги IVario Pro:

  1. Інтелектуальна система управління енергоспоживанням iVarioBoost забезпечує точну подачу температури і чутливу регуляцію.
  2. За допомогою iZoneControl дно тигля можна розділити на чотири зони, щоб користувач міг готувати різні продукти одночасно, з різним часом приготування і температурою.

  3. Запатентована система нагрівання iVarioBoost, заснована на керамічних нагрівальних елементах, стійке до подряпин дно і рівномірний розподіл температури.

  4. IVario Pro нагрівається до 200 ° С менш ніж за 2,5 хвилини і має достатньо енергії для обжарювання 30 кг гуляшу протягом 15 хвилин. Це робить iVarioBoost в 4 рази швидше, ніж інші технології на ринку. Крім того, при доливанні холодної рідини, наприклад, вершків, температура не падає.

  5. iZoneControl забезпечує більшу гнучкість, оскільки iVario Pro тепер можна розділити на чотири зони будь-якої форми і розміру.

  6. Нічого не пригорає, не википає, і догляд за системою дуже простий - очищення займає близько двох хвилин.

  7. Різні варіанти установки, такі як, наприклад, кріплення на стіну або на колесах, роблять новий апарат надзвичайно адаптованим.

  8. Ергономічність та безпека: регульовані по висоті ніжки, завжди холодні краї тиглів і закруглені кути роблять роботу більш безпечною.

  9. Користувач може вибрати режими роботи для м'яса, риби, птиці або гарнірів і способи приготування: смаження або готування у фритюрі. 

IVario Pro 2-S з двома тиглями ідеально підходить для ресторанів або в якості додаткового обладнання для закладів громадського харчування.

Навіть найбільш продумана піч вимагає грамотної установки в потрібному місці на вашій кухні
І якщо ви тільки відкриваєте заклад, наше комплексне пропозицію для Вас

Дивіться також: