10-07-2020
iVario Pro від Rational - новий клас продуктивності для професійної кухні
Зустрічайте кулінарну систему з контактним способом приготування, що вражає інтелектуальними функціями і споживає на 40 % менше енергії в порівнянні зі звичайними перекидними сковородами і котлами! Незважаючи на те, що потужності для підключення були зменшені в порівнянні з попереднім поколінням VarioCookingCenter, вона до 20 % потужніша в приготуванні, а завдяки опціональній можливості приготування під тиском на 35 % швидша.
«Продуктивність, гнучкість і легкість управління - ось те, що характеризує новий iVario Pro. З IVario Pro немає необхідності в постійному контролі або моніторингу. Наприклад, AutoLift автоматично піднімає їжу з рідини, в якій вона готувалася», - розповідає Богдан Венгер, директор з розвитку Rational в регіоні Євразія.
Переваги IVario Pro:
- Інтелектуальна система управління енергоспоживанням iVarioBoost забезпечує точну подачу температури і чутливу регуляцію.
-
За допомогою iZoneControl дно тигля можна розділити на чотири зони, щоб користувач міг готувати різні продукти одночасно, з різним часом приготування і температурою.
-
Запатентована система нагрівання iVarioBoost, заснована на керамічних нагрівальних елементах, стійке до подряпин дно і рівномірний розподіл температури.
-
IVario Pro нагрівається до 200 ° С менш ніж за 2,5 хвилини і має достатньо енергії для обжарювання 30 кг гуляшу протягом 15 хвилин. Це робить iVarioBoost в 4 рази швидше, ніж інші технології на ринку. Крім того, при доливанні холодної рідини, наприклад, вершків, температура не падає.
-
iZoneControl забезпечує більшу гнучкість, оскільки iVario Pro тепер можна розділити на чотири зони будь-якої форми і розміру.
-
Нічого не пригорає, не википає, і догляд за системою дуже простий - очищення займає близько двох хвилин.
-
Різні варіанти установки, такі як, наприклад, кріплення на стіну або на колесах, роблять новий апарат надзвичайно адаптованим.
-
Ергономічність та безпека: регульовані по висоті ніжки, завжди холодні краї тиглів і закруглені кути роблять роботу більш безпечною.
-
Користувач може вибрати режими роботи для м'яса, риби, птиці або гарнірів і способи приготування: смаження або готування у фритюрі.
IVario Pro 2-S з двома тиглями ідеально підходить для ресторанів або в якості додаткового обладнання для закладів громадського харчування.