!
 

Типи обладнання

Каталог обладнання

Типи обладнання

07-07-2020

Універсальний вакуумний котел-кутер Qbo від Roboqbo

Компактний, простий у використанні і неймовірно швидкий, вакуумний котел-кутер Qbo від італійського бренду Roboqbo робить будь-який процес обробки харчових продуктів безпечним і якісним. В одній машині об'єднано безліч функцій: різка, подрібнення, змішування, емульгування, рафінування, варіння на пару під тиском і вакуумом, охолодження, випарювання, гомогенізація, пастеризація, замішування та інші.

Одна машина - різні галузі: консервування, кондитерська промисловість, напівфабрикати, молочний і сироварний сектор, сільськогосподарські підприємства та агротуристичні комплекси, гастрономія, підприємства громадського харчування, кейтеринг тощо.

Переваги Qbo:

• Вакуумне приготування: Qbo максимально дбайливо ставиться до органолептичних властивостей, зокрема до натурального кольору сировини. Ароматичні і смакові якості продукту стають яскравішими та забезпечують оригінальний і неповторний смак.
• Стандартизація: спеціально розроблене програмне забезпечення дозволяє контролювати весь процес і керувати ним, а також зберігати рецепти.
• Швидкість: мінімальний час, що витрачається на приготування і / або охолодження, дозволяє зберегти природний смак і аромат сировини в готовому продукті і забезпечує високу продуктивність. Qbo - найшвидша з усіх існуючих систем для серійних процесів - забезпечує скорочення часу приготування до 90 %.
• Єдиний процес: перевага полягає в можливості введення всіх необхідних інгредієнтів в одну ємність зі зведенням різних етапів обробки до одного безперервного циклу.
• Парцелярне нагрівання: дозволяє отримувати дуже якісний продукт при такому типі теплового впливу, що зберігає поживні властивості сировини.
• Високоточний контроль температури: +0,3 ° C.
• CIP: повністю інтегрована передова система мийки, санації та дезінфекції для захисту безпеки харчових продуктів і усунення бактерій.
• Простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для моментального реагування в управлінні процесом.
• Система самодіагностики: автоматичне виявлення відхилень при подачі і в роботі; повідомлення про необхідність планового обслуговування за допомогою аудіо- та відеосигналів.
• Моделі обсягом від 8 і до 860 літрів.

Використовуйте вакуумний котел-кутер Qbo для приготування кексів, булочок, пончиків, пісочного і заварного тіста, безе, зефіру, наповнювачів, ароматизованих паст, тофу, протертих помідорів, томатної пасти, соусів (бальзаміко, песто, гуакамоле, тощо), майонезу, аджики, рагу, кремів, супів, паштетів, різотто, протертого дитячого і дієтичного харчування, сумішей, соків, фруктового желе, джемів і варення з шматочками або без, шоколадної глазурі та ганашу, марципану, горіхового праліне, згущеного молока, йогуртів та багато чого іншого.

Запрошуємо в наш тренінг-центр, де ви зможете випробувати свої рецептури та сировину на машині Qbo!

Навіть найбільш продумана піч вимагає грамотної установки в потрібному місці на вашій кухні
І якщо ви тільки відкриваєте заклад, наше комплексне пропозицію для Вас

Дивіться також: