!
 

Типи обладнання

Каталог обладнання

Типи обладнання

20-05-2020

Рекомендації Blanco Professional стосовно гігієни і санітарної безпеки для гастробізнесу

Можливі точки контакту з потенційними патогенними мікроорганізмами, такими як віруси, особливо поширені в місцях, де люди зустрічаються. І особливо там, де вони споживають їжу. Ось чому надзвичайно важливо забезпечити достатній захист у цих місцях. Як же захиститись від вірусів при роздачі і подачі їжі? Захистіть своїх співробітників и відвідувачів за допомогою цих простих порад від Blanco Professional: Використовуйте продукцію, що відповідає новим гігієнічним вимогам: - диспенсери для тарілок; - cтеллажі для посуду, наприклад Blanco Servistar; - кошики для паперів; - диспенсери рушників; - додатковий дозатор мила та дезинфікуючого засобу. Не нехтуйте сегментом служби доставки і розвивайте цей напрям. Для доставки використовуйте термоконтейнери, наприклад, BlancoTherms. Використовуйте продукти високої якості, адже зараз надзвичайно важливо, щоб люди отримували повноцінне та збалансоване харчування. Ви зможете знайти дану продукцію на сайті Maresto: https://maresto.ua/ua/catalog/search.php?s=&q=Blanco
Навіть найбільш продумана піч вимагає грамотної установки в потрібному місці на вашій кухні
І якщо ви тільки відкриваєте заклад, наше комплексне пропозицію для Вас

Дивіться також: