!
 

Типи обладнання

Каталог обладнання

Типи обладнання

29-11-2021

Шафи для вина — ідеальний мікроклімат для вишуканих напоїв

Вино — це дуже делікатний та особливий напій, який потрібно “зрозуміти” під час споживання. Зберігати його необхідно у спеціальному місці та з дотриманням чітких температурних умов. Для цього ресторану знадобиться індивідуальний охолоджувач. Шафу для вина не можна назвати звичайним холодильником, бо є декілька характеристик, які відрізняють ці види холодильного обладнання. 

Охолоджувач для вина:

  • економічний, бо витрачає мало електроенергії;

  • компактний, встановлюється навіть у закладах з невеликою площею;

  • функціональний, має спеціальні полиці для зручного зберігання пляшок;

  • стильний, оснащується підсвіткою та відмінно підходить для презентації нової колекції вин;

  • особливий режим зберігання на 1,2 або 3 температурні зони та підвищена вологість; всі зони мають різні показники та працюють одночасно; 

  • дверцята зі склом, що має захист від ультрафіолету; 

  • наявність зимового режиму для використання у холодних приміщеннях.

Температурні зони шафи для вина відрізняються за призначенням. Перша найтепліша та використовується для зберігання червоних вин. Друга трохи холодніша і підходить для білого вина. Третя зона, зазвичай, найпрохолодніша та потрібна для підготовки напоїв до подачі. 

У звичайному холодильнику можна зберігати міцні алкогольні напої та шампанське, а для вина — потрібен особливий охолоджувач. Обрати та придбати обладнання можна на нашому сайті за посиланням: https://cutt.ly/iTTxmB5
Навіть найбільш продумана піч вимагає грамотної установки в потрібному місці на вашій кухні
І якщо ви тільки відкриваєте заклад, наше комплексне пропозицію для Вас

Дивіться також: