29-11-2021
Шафи для вина — ідеальний мікроклімат для вишуканих напоїв
Вино — це дуже делікатний та особливий напій, який потрібно “зрозуміти” під час споживання. Зберігати його необхідно у спеціальному місці та з дотриманням чітких температурних умов. Для цього ресторану знадобиться індивідуальний охолоджувач. Шафу для вина не можна назвати звичайним холодильником, бо є декілька характеристик, які відрізняють ці види холодильного обладнання.
Охолоджувач для вина:
-
економічний, бо витрачає мало електроенергії;
-
компактний, встановлюється навіть у закладах з невеликою площею;
-
функціональний, має спеціальні полиці для зручного зберігання пляшок;
-
стильний, оснащується підсвіткою та відмінно підходить для презентації нової колекції вин;
-
особливий режим зберігання на 1,2 або 3 температурні зони та підвищена вологість; всі зони мають різні показники та працюють одночасно;
-
дверцята зі склом, що має захист від ультрафіолету;
-
наявність зимового режиму для використання у холодних приміщеннях.
Температурні зони шафи для вина відрізняються за призначенням. Перша найтепліша та використовується для зберігання червоних вин. Друга трохи холодніша і підходить для білого вина. Третя зона, зазвичай, найпрохолодніша та потрібна для підготовки напоїв до подачі.
У звичайному холодильнику можна зберігати міцні алкогольні напої та шампанське, а для вина — потрібен особливий охолоджувач. Обрати та придбати обладнання можна на нашому сайті за посиланням: https://cutt.ly/iTTxmB5