05-09-2022
Високотехнологічне обладнання: котел-кутер
На професійній кухні для приготування тіста, соусів, кремів, мусів та іншої різноманітності страв обов’язково стане у нагоді кутер-котел. Це універсальне багатофункціональне обладнання, перевагами якого є не лише швидка обробка сировини, а й вплив на неї високої температури та вакуум.
Кутер-котел поєднує у собі міксер, подрібнювач, варочний котел, та має ще декілька функцій, притаманних іншим типам кухонного оснащення. Апарат може одночасно змішувати та обробляти інгредієнти за температурою 120°С, виконуючи це у вакуумі, з можливістю подальшого охолодження. Завдяки кутеру-котлу заклад отримує страви, які за багатьма показниками (смак, аромат, колір, структура) є набагато кращими, ніж приготовлена на альтернативному обладнанні їжа.
Більш того, час приготування завдяки кутеру-котлу скорочується до 90-95%, а зберігати готову продукцію можна набагато довше завдяки термообробці та використанню вакууму.
Кутер-котел користується особливим попитом у кондитерській промисловості і потрібен для приготування: тіста, крему, сумішей із горіхів та фруктів, джемів, соусів, мармеладів та багатьох інших страв.
Ознайомитись із характеристиками та обрати необхідне обладнання можна за посиланням: http://surl.li/cxkyt