01.18.2022
Темперуючі машини Gami
Кондитерське виробництво не може обійтися без шоколаду, як одного з основних інгредієнтів для приготування популярних виробів. Темперуючі машини створені спеціально для того, щоб плавити шоколад, призначений для виготовлення кондитерських фігурок, цукерок, покриття виробів та інших цілей.
Апарати італійського виробника Gami відрізняються надійністю та різноманітністю моделей. Підібрати необхідну машину, що темперує, зможуть дрібні і великі виробничі підприємства. У серії Т є апарати з об’ємом від 8 до 80 кг та продуктивністю 35-300 кг/год.
Машини обладнані спеціальними змішувачами, щоб розтоплена суміш підтримувалася в рідкій та однорідній консистенції. Розподіляти однакові порції розплавленого шоколаду машині допомагає програмований дозатор.
Отримати детальну консультацію про машини Gami та інше обладнання можна у менеджерів Маресто за номером:
0 800 33 17 00.